Sorteer op

Poppik Stickerkunst is de kunst om prachtige foto's en beelden te maken met honderden stickers. Een Poppik is een mozaïek van stickers. Zet kleurrijke stickers op een raster volgens een genummerde code. Beetje bij beetje verschijnt er een groot beeld. Het resultaat is verbluffend! Leuk om te doen, inspirerenden rustgevend ! Dit is het geheim van het succes van Poppik.

Het merk Poppik is gecreëerd door Delphine Badreddine en Françoise Baglin. Al 15 jaar produceren zij kinderboeken en ontwikkelen zij pedagogische, educatieve en artistieke concepten. In 2016 ontstond het stickeridee voor een gigantische mozaïek die alle generaties zou inspireren.  

Uit recente wetenschappelijke studies blijkt dat met de handen werken de ontwikkeling stimuleert. Het is daarom essentieel dat het kind activiteiten doet waarbij hart, hoofd en de handen samenwerken.

Hun missie is om activiteiten te bedenken die vaardigheden ontwikkelen en de creativiteit van kinderen vergroten, hun nieuwsgierigheid, hun handvaardigheid, hun concentratievermogen. hun droom is om een ​​band te creëren in gezinnen met vriendelijke activiteiten. Het plezier van samen zijn cultiveren, samenwerken, lachen en spelen. Het lijkt op puzzelen, en dan toch even anders!

© 2016 - 2022 ViaNous - Kindergereedschap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel