Sorteer op

Litogami leert een kind spelenderwijs hoe zonne-energie werkt en wordt bewust omgaan met energie gestimuleerd. Je bouwt een mooi huis en het zal verlicht worden, de auto gaat zelf rijden op zonne-energie!

Litogami houdt bij het maken van de producten veel rekening met de gevolgen voor het milieu, en biedt werkgelegenheid aan mensen met een beperking en/of grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Litogami is een Frans merk en bestaat uit de lijn Autogami en Casagami. Onder het motto: duurzaam, decoratief en educatief heb je hier een super leuk vernieuwend product voor in je winkel! Een erg leuk bouwproject voor kinderen om te leren over zonne-energie en duurzaamheid. 

Autogami 
Dit is een bouwpakket voor een kleine auto die opgeladen wordt met een zonnepaneeltje. Het autootje kan echt rijden! Leuk als 'versiering' in je kamer en natuurlijk voor liefhebbers van zonne-energie.

Casagami
Een serie huisjes in wit of kraft om een dorp of stad mee te bouwen. Alle huisjes hebben een zonnepaneel en een LED lampje zodat ze licht geven door ramen en deuren. Erg leuk als lichtbronnetjes in een kinderkamer of als sfeerartikel in je huis. Een educatief en superleuk product!

Afzonderlijk is de auto of zijn de huisjes ook te kleuren denk hierbij aan de Crayon Rocks!

 

 

© 2016 - 2022 ViaNous - Kindergereedschap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel