Stick-Lets Hexa Kit 6 stuks

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 7 dagen.

Een mooie set om mee te beginnen! 6 stick-lets in 6 varianten en kleuren is ideaal om het bouwen van hutten en tenten uit te proberen. Bamboestokken of takken uit het bos verbind je eenvoudig met de Stick-lets van duurzaam kunststof. Kinderen die nog niet handig zijn met touw en/of elastiek kunnen er heel makkelijk mee uit de voeten. Handig, multifunctioneel, uitdagend, avontuurlijk en duurzaam in gebruik!

Elk kind wil hutten en tenten bouwen of bijzondere constructies die geometrische uitdagingen bieden bouwen. Stick-lets geven die uitdaging en bieden vooral family entertainment in een bos!

Eenvoudig kun je overigens ook thuis met stoelen, lakens, tafels, deurknoppen en dekens een tent of knusse hut maken!

Stick-lets™ helpen kinderen, families en volwassenen zich weer te verbinden met de natuur door fantasierijk en open spel (open ended play).

"Wij geloven dat spelen voor iedereen is, niet alleen voor kinderen. We geloven dat speelgoed meerdere doeleinden"

"We geloven dat spelen voor iedereen is, niet alleen voor kinderen. We zijn van mening dat speelgoed meerdere doelen moet hebben, maar uiteindelijk als leermiddel moet functioneren. We vinden dat ze open, intuïtief, vergevingsgezind, gender-neutraal en de verbeelding en fantasie aanspreken. Wij geloven dat een goed stuk speelgoed een leven lang mee moet gaan" Christine Kaziaka, Founder

Stick-lets™ zijn flexibele, duurzame, herbruikbare en weerbestendig silicone verbindingsstukken. Stick-lets™ worden geadviseerd vanaf 6 jaar, maar zijn zeker ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar om eenvoudig stokken met elkaar te verbinden of binnen of buiten tenten te bouwen. Stick-lets™ zijn beschikbaar in 6 heldere kleuren - elk met een ander formaat en een andere verbinding. 

Stick-lets passen binnen STEM (een Engelse afkorting voor Science, Technology, Engineering en Mathematics). 

© 2016 - 2022 ViaNous - Kindergereedschap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel