Litogami New York

Artikelnummer: 3760205150524
Vorige Artikel 6 van 8 Volgende
€ 7,50 (inclusief btw)

Casagami zijn verschillende soorten huisjes en gebouwen. Ze zijn duurzaam ontwikkeld. Het betreft een bouwpakket van Litogami met verlichting op zonne-energie. Deze pakketjes zijn zowel leuk, decoratief als educatief.

Casagami zijn een reeks huisjes die tesamen een dorp vormen, gemaakt van cardboard / karton en gemaakt voor kinderen en volwassenen en is eenvoudig in elkaar te zetten door de onderdelen uit de stansen te drukken, de vouwlijnen te vouwen en eventueel met lijm vast te zetten.

Het LED lampje biedt de mogelijkheid om te experimenteren met zonne-energie en ervoor te zorgen dat het licht in het huisje gaat branden. Op het dak bevindt zich een zonnepaneel zodat energie voor het lichtje via de zon kan worden opgewekt. Casagami is een superleuke manier om kinderen kennis te laten maken met duurzaamheid en groene en/of alternatieve manieren van energie opwekken.

Je kunt het Litogami Casagami original - huisje kraft nog versieren met de krijtjes van Crayon Rocks!

Afmetingen huisje : 80 x 65 x 75 mm

Casagami is duurzaam ontwikkeld lichtje dat als een bouwpakket wordt geleverd en zowel leuk, decoratief als educatief is.

Litogami Casagami zijn een reeks huisjes die tesamen een dorp vormen, gemaakt van cardboard / karton en gemaakt voor kinderen en volwassenen en is eenvoudig in elkaar te zetten door de onderdelen uit de stansen te drukken, de vouwlijnen te vouwen en eventueel met lijm vast te zetten.

© 2016 - 2022 ViaNous - Kindergereedschap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel