Litogami Appartement

Artikelnummer: 3760205150067
Vorige Artikel 5 van 8 Volgende
€ 7,50 (inclusief btw)

Litogami Casagami original 

Met een zonnepaneel voor een mooi warm licht in de kinderkamer, de buitentafel of gewoon in de vensterbank. Gemakkelijk, leuk en leerzaam. Het zonnepaneel voorziet het huisje van gezellig licht. Casagami is een leuk en leerzaam bouwpakket van een klein kartonnen huis. Het huis is gemakkelijk in ongeveer drie minuten in elkaar te zetten. Door het zonnepaneel op het dak wordt het huisje gezellig verlicht. Na 5 uur opladen in het zonlicht, kan het huisje ongeveer 5 uur verlicht worden. Ook geschikt voor kinderen. Casagami is duurzaam ontwikkeld lichtje dat als een bouwpakket wordt geleverd en zowel leuk, decoratief als educatief is.

Casagami zijn een reeks huisjes die tesamen een dorp vormen, gemaakt van cardboard / karton en gemaakt voor kinderen en volwassenen en is eenvoudig in elkaar te zetten door de onderdelen uit de stansen te drukken, de vouwlijnen te vouwen en eventueel met lijm vast te zetten.

Het geheel wordt voorzien van een duidelijke handleiding in de vorm van een bouwtekening in diverse talen. 
Het LED lampje biedt de mogelijkheid om te experimenteren met zonne-energie en ervoor te zorgen dat het licht in het huisje gaat branden. Op het dak bevindt zich een zonnepaneel zodat energie voor het lichtje via de zon kan worden opgewekt. Casagami is een superleuke manier om kinderen kennis te laten maken met duurzaamheid en groene en/of alternatieve manieren van energie opwekken.

Je kunt het Litogami Casagami original - huisje kraft nog versieren met de krijtjes van Crayon Rocks!

Formaat huisje: 14 x 7 x 8,8cm

Casagami is duurzaam ontwikkeld lichtje dat als een bouwpakket wordt geleverd en zowel leuk, decoratief als educatief is.

Litogami Casagami zijn een reeks huisjes die tesamen een dorp vormen, gemaakt van cardboard / karton en gemaakt voor kinderen en volwassenen en is eenvoudig in elkaar te zetten door de onderdelen uit de stansen te drukken, de vouwlijnen te vouwen en eventueel met lijm vast te zetten.

© 2016 - 2022 ViaNous - Kindergereedschap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel