Kids at work Boren voor accu-schroefboor

Artikel 1 van 47 Volgende
€ 3,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 7 dagen.

Gaatjes boren vinden heel veel kinderen leuk om te doen met deze boortjes kan dit zeker. Speciaal voor bij de Kids at work Accu-schroefboormachine oplaadbaar!

Let wel op dat het vermogen van de boor niet toereikend is om lang diepe gaten te kunnen boren. Het is puur een supplementaire mogelijkheid voor kleine knutselwerken.

3 boortjes van 2, 3, en 4 mm

Ik wil ook papa helpen! Papa mag ik helpen?
Met vier jongens en een meid in huis kwam deze vraag maar al te vaak. Maar mooi en echt kindergereedschap konden wij hier nooit voor vinden. Totdat ik Corvus Toys in Duitsland tegen kwam, ik was opslag verliefd.

Corvus Toys heeft twee merken. 

Kids at Work 
Dit kindergereedschap is het ultieme gereedschap en buitenspeelgoed voor kinderen. Echt gereedschap, speciaal ontworpen voor kleine handen. Zo kunnen ook de allerjongsten thuis écht gaan helpen met klussen. Kids at Work is stoer, hip en soms een tikkeltje nostalgisch! Uitdagend speelgoed van de beste kwaliteit.

Rattlesnake 
Deze kindermuziekinstrumenten brengen muziek in een kinderleven. Mooie kwaliteitsinstrumenten met goede klanken, op maat gemaakt voor de kleinste handen

ViaNous is een (web)winkel op wielen met zelf gemaakte producten en kinderspeelgoed en hebbedingetjes voor jong en oud!

kindergereedschap, gereedschap kind, hamer, echt gereedschap voor kinderen, kids at work, corvus toys, ​waterpomptang, kinder waterpomptang, kinder gereedschap, gereedschap voor kinderen, uniek gereedschap, 

 

© 2016 - 2022 ViaNous - Kindergereedschap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel