Castagnette op steel Rattlesnake

Artikelnummer: 4047542602060
Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 8,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Barcode 4047542602060

Deze houten Rattlesnake castagnette op een handvat is voor jonge kinderen makkelijker in gebruik dan een gewone castagnette. Daarvoor is toch een bepaalde techniek vereist. 

De muziekinstrumenten van het merk Rattlesnake komen uit Duitsland. Muziek maken vinden kinderen leuk en met deze castagnette kunnen kinderen lekker meedoen met elke vorm, van muziek maken.

Dit is echte kinderpercussie en niet te vergelijken met gewoon muziekspeelgoed. Prachtig om kinderen te leren om begeleiding te geven aan alle vormen van muziek!

De castagnette is 20 x 6 x 6.
We hebben verschillende kleuren. 

Rattlesnake is onderdeel van het Duitse speelgoedmerk Corvus en haalt inspiratie zijn inspiratie uit de oude cultuurgeschiedenis. De vondst van our-oude instrumenten zoals fluiten en trommels legde de basis voor hun kinderinstrumenten van hoogwaardige kwaliteit. Dit is echte kinderpercussie en niet te vergelijken met gewoon muziekspeelgoed. Met de muziekinstrumenten van Rattlesnake geef je jouw kind kwaliteit, een mooi geluid, een degelijk instrument en iets waar ze jaren mee kunnen spelen.

© 2016 - 2022 ViaNous - Kindergereedschap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel