Mini sambabal Rattlesnake

Artikelnummer: 4047542602015
Artikel 1 van 4 Volgende
€ 5,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Barcode 4047542602015

Deze mini sambabal is een mooi kindermuziekinstrument van het merk Rattlesnake komen uit Duitsland. Muziek maken vinden kinderen leuk en met deze sambabal kunnen kinderen lekker meedoen met elke vorm, van muziek maken. De kleine sambabal heeft een mooi zacht geluid en is een prachtig instrument om maatgevoel te ontwikkelen.

De kleine Rattlesnake sambabal is met zijn subtiele klank een fijn instrument om kinderen te leren om begeleiding te geven aan alle vormen van muziek, ritme gevoel motoriek en gehoor te ontwikkelen!

De sambabal is 14 x 4 x 2.
We hebben verschillende kleuren. 

Rattlesnake is onderdeel van het Duitse speelgoedmerk Corvus en haalt inspiratie zijn inspiratie uit de oude cultuurgeschiedenis. De vondst van our-oude instrumenten zoals fluiten en trommels legde de basis voor hun kinderinstrumenten van hoogwaardige kwaliteit. Dit is echte kinderpercussie en niet te vergelijken met gewoon muziekspeelgoed. Met de muziekinstrumenten van Rattlesnake geef je jouw kind kwaliteit, een mooi geluid, een degelijk instrument en iets waar ze jaren mee kunnen spelen.

© 2016 - 2022 ViaNous - Kindergereedschap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel